آمارسایت
تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1395
کد 15

افتتاح نمایشگاه دائمی سنگ های ساختمانی_تزیینی ایران در دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز

دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، در سال 1389 اقدام به راه اندازی نخستین کارگاه حفاظت و مرمت سنگ به­صورت مستقل نمود. در همین راستا در اقدامی تکمیلی جهت ترغیب و آموزش دانشجویان رشته­ی مرمت آثار تاریخی خود و به منظور آشنایی هر چه بیشتر آن­ها با انواع سنگ­ها برای نخستین بار در میان دانشگاه­های هنر کشور اقدام به طراحی، ساخت و  راه اندازی نمایشگاه دائمی سنگ­های ساختمانی و تزیینی ایران در قالب درس کارگاه آموزشی حفاظت و مرمت سنگ، نمود، تا دانشجویان حفاظت و مرمت سنگ و مخاطبان از نزدیک با شکل ظاهری انواع سنگ­ها در ارتباط بوده و امر آموزش در این رابطه تسهیل گردد.

فایل گزارش کامل را میتوانید از اینجا دریافت نمایید.

• در سه شنبه 18 آبان 1395
  • ساعت 21
  • توسط دانشکده دانشکده هنرهای کاربردی
نظرات شما
captcha refresh

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز-دانشکده هنرهای کاربردی

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35297140-041   دورنگار :35419968-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.